Loading...
Diamond Coach 2019-02-21T02:34:32+00:00

Diamond Coach

Greet Dyckmans
Greet DyckmansCertified Trainer & Personal Coach
Is de grondlegster van Diamond Development en is een certified trainer & personal coach. Zij heeft een sterke ‘drive’ en aanstekelijk enthousiasme. En zorgt altijd dat een training of coaching op maat is voor u als individu of als organisatie.

Meteen na haar graduaat opleiding startte Greet in 1990 haar boeiende loopbaan als Account Manager. Gedurende 15 jaar verrijkte ze haar kennis op vlak van verkoop in uiteenlopende B2B sectoren. Klantgerichtheid is in al die jaren het thema waar ze haar talenten en vaardigheden met veel enthousiasme en gedrevenheid in heeft ontwikkelt.

Het is dan ook geen verrassing dat bij de start van haar eenmanszaak in 2005 het accent ligt op het aanreiken van die expertise. Sales is sales… en tóch wil Greet bij het adviseren, trainen en coachen sterk het verschil maken door middel van maatwerk. Niet alleen per sector, product of dienst, maar vooral het maatwerk naar de mens toe, hét potentieel (en juweel) van elke onderneming!

Door het jarenlang begeleiden van teams en persoonlijk coachen van hun managers, kwam het accent in haar vak meer en meer te liggen op het leidinggevende aspect. Inmiddels heeft ze al heel wat uren coaching op te teller, verrijkt ze ook deze expertise dag na dag. En met élke opleiding en élke coaching wordt haar passie voor het ontwikkelen van mensen in organisaties alleen maar groter en groter. Dit uit zich in het jaarlijks zelf volgen van opleidingen om ook haar eigen potentieel ten volle te kunnen benutten in  deze fantastische job!

Kernwaarden die hierin voor Greet centraal staan zijn: het ontwikkelen van stabiliteit, daadkracht, flexibiliteit en verbinding in denken, voelen en handelen. En dit bij ál de mensen en organisaties die ze met een sterke drive, veel plezier en passie begeleidt in het verder ontwikkelen van hun potentieel.