Loading...
Diamond Coach 2018-06-26T07:45:21+00:00

Diamond Coach

Greet Dyckmans
Greet DyckmansCertified Trainer & Personal Coach
Is de grondlegster van Diamond Development en is een certified trainer & personal coach. Zij heeft een sterke ‘drive’ en aanstekelijk enthousiasme. En zorgt altijd dat een training of coaching op maat is voor u als individu of als organisatie.

Diamond Development is gespecialiseerd in training en personal coaching en stimuleert en ondersteunt uw ontwikkeling als individu en als bedrijf. Bij Diamond Development kunt u terecht voor verschillende trainingen op vlak van management, communicatie, sales en leadership. Het thema geluk, ofwel ‘bliss’ wordt nog niet overal als belangrijk gezien. Bij Diamond Development vinden we dat ‘bliss’ serieuzer genomen moet worden.

Uit onderzoek is gebleken dat ‘gelukkige’ mensen beter presteren, ze zijn ook  betere medewerkers. Ze zijn meer gemotiveerd, productiever, minder vaak ziek en verlaten minder snel een organisatie. Maar ook fenomenen als stress, burn-outs, depressies, eenzaamheid en zelfs zelfdoding kan flink verminderd worden door te focussen op ‘bliss’. En daarom verwerkt Diamond Development het thema geluk, ofwel ‘bliss’ in haar trainingen en coachings.

Diamond Development richt zich in de eerste plaats op u als mens. U bent immers één van de meest onmisbare bouwstenen van uw organisatie. De kwaliteiten en vaardigheden die een mens bezit of ontwikkelt, komen pas tot hun volle ontplooiing bij een gevoel van ‘bliss’. Diamond Development ontwerpt en begeleidt trainingen, workshops en personal coachings naar uw specifieke wensen in het Nederlands, Frans en Engels. Tijdens een ‘intake’-gesprek formuleert u een helder doel. Op basis daarvan wordt gewerkt naar een optimaal resultaat voor zowel uw medewerker, uw team als uw organisatie. Training, coaching en consulting zijn onze sleutels om uw groei en die van uw organisatie mogelijk te maken.

Grondlegster Greet Dyckmans heeft in de afgelopen 10 jaar als personal coach en trainer kunnen ervaren dat in elk van ons een enorm potentieel aan talenten en mogelijkheden schuilt. Wij focussen op de volgende vier basiswaarden: stabiliteit, daadkracht, flexibiliteit en verbinding. Deze basiswaarden gebruikt Diamond Development om de ‘Talent-Code’ bij mensen en organisaties te ontdekken en verder te ontwikkelen. Daarbij staat inzicht in het denken, voelen, handelen en bewustzijn centraal. Mensen en bedrijven succesvol zien groeien en open bloeien met al hun kracht en mogelijkheden, is onze grootste drijfveer!